Praktisk info/ betingelser

Skogen Design er en nettbutikk

For å holde prisene nede for kundene våre har vi ingen butikk. Vårt lager er for øyeblikket i Schweigaards 34 C: (gamle «Landbrukets hus»). I juni åpner vi showroom i Schweigaardsgate. Vi leverer / forsender også etter avtale til hele landet og til utlandet.

Kjøp og bestilling

Du kan bruke nettbutikken vår eller sende en ordre til skogendesign@gmail.com, så tar vi kontakt og ordner betaling via faktura/ ved levering/ henting. Ring gjerne hvis du lurer på noe: tlf. 466 33 227 (Brian).

Se på vare/ bytterett

Vi praktiserer åpent kjøp i fire dager etter at kunden har mottatt varen med andre ord kan kunden levere varen tilbake og få sine penger tilbake i løpet av de fire første dagene. I tillegg praktiserer vi 14 dagers bytterett, hvor man kan bytte varen mot en av våre andre varer. For varer (stoler) som trekkes om på bestilling fra en kunde gjelder ikke åpent kjøp og bytterett.  Disse kan ikke returneres eller byttes etter at et slikt oppdrag er avtalt og omtrekking bestilt.

Betaling

Vi aksepterer PayPal, direkte bankoverføring/ faktura eller kort- og kontantbetaling ved levering/henting. Kontonummer for direkte bankoverføring dukker opp etter at du har bekreftet varen i handlekurven eller vi kan sende faktura dersom du ønsker det.

Frakt

Fraktomkostningene kommer i tillegg til prisen og betales av kunden. Vi leverer i Oslo-området eller du kan hente selv på Skøyen. For utkjøring tar vi fra 400 -600 kr – det er billigere enn IKEA. Dine varer kan også sendes med TNT eller Posten både til innland og utland. Norgespakken koster 160 kr for forsendelse innlands hvis pakken ikke er større enn 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm. Vi bruker også Nimber.com eller egne sjåfører for lengre avstander og mer skjøre produkter. Alle leveringsmetoder etter avtale. Alle utgifter dekkes av kunden. Skriv gjerne inn ønsket frakt/ levering i notatfeltet ved bestilling.

Varenes tilstand

Alle våre produkter leveres rene og satt inn med olje hvis de er av tre. Vi garanterer god kvalitet og informerer alltid hvis produktene har mindre eller større mangler. Samtidig må man huske på at det er snakk om vintage design og møbler, som har levd et langt liv. De er derfor ofte vakkert patinert av tidens tann med merker av flittig bruk og de kan ha mindre «kjærlighetsarr». «Arr» som viser at de har vært brukt i mange år og har en egen historie.

Vi henter og kjøper gjenstander/ møbler

Vi henter og kjøper møbler og gjenstander. Ta kontakt på tlf. 466 33 227 (Brian) eller på skogendesign@gmail.com, så blir vi enige om hvordan vi gjør det. Vanligvis ber vi deg enten sende et bilde eller beskrive møbelet og så kommer vi hjem til deg.

Verdivurdering

Dersom du har behov for en prisvurdering av gjenstander, møbler eller et dødsbo, ta kontakt på tlf. 466 33 227 (Brian) eller på skogendesign@gmail.com så blir vi enige om hvordan dette kan løses.

Opphavsrett

Innhold på Skogen sine nettsider er Skogen Designs eiendom. Innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Skogen Design.

Feil

Feil i pris og produktinformasjon kan forekomme. Skogen Design jobber kontinuerlig for at all informasjonen på våre sider er korrekt, men må ta forbehold om feil også i forbindelse med inngåtte salg.